Laanstraat 18A, 3743 BE Baarn, Tel: 035 542 37 49

Haarverlenging

GREAT LENGTHS

 

DE PROFESSIONELE HAARVERLENGING VOOR DE ZELFBEWUSTE VROUW


moedernatuur

Adembenemend mooi haar dragen tijdens bijzondere gelegenheden is tegenwoordig voor veel vrouwen vanzelfsprekend. Steeds meer vrouwen hechten er waarde aan, ook in het beroepsleven. Zij weten precies waarom! Succes heeft altijd ook iets met het juiste voorkomen te maken.

Great Lengths is de haarverlenging en haarvermeerdering voor exact deze zelfbewuste vrouwen.

  • hoogwaardige natuurstrengen van gezond haar
  • onzichtbare verbindingen met het eigen haar lange draagduur
  • de grootste keus uit kleuren, structuren en lengtes briljante en duurzame kleuren, van de aanzet tot in de punten

Extreem kort haar beperkt tevens de mogelijkheden, van look te veranderen. Met Great Lengths is dit verleden tijd. Met natuurlijke strengen wordt de volume in het haar precies daar ingezet, waar het nodig is.
Van de streng grafische look wisselt men naar losse, zachte en zelfs wilde varianten. De zelfbewuste vrouw, die ook met de meest korte lokken stijlzeker de mode wil volgen.

 

 

BALMAIN

 

 

barbaros balmain hair extenDOUBLE HAIR

DoubleHair is een innovatieve manier om volume, kleur of lengte aan uw eigen haar toe te voegen met eindeloze mogelijkheden. DoubleHair is een 9 cm brede met hand gestrikte strip van 40 cm lang human hair en wordt toegevoegd met Plusbonds. Één DoubleHair bevat evenveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar. DoubleHair wordt aan uw eigen haar vastgemaakt door middel van een klein bondje. DoubleHair kan iedere 2 maanden herplaatst worden. DoubleHair heeft een garantie van 6 maanden, als men gebruik maakt van onze speciale Hair Care producten. DoubleHair is verkrijgbaar in 9 kleuren en kan in alle kleuren worden gekleurd.

 

 

 

 

 

 

 

color largeCLIP TAPE

Het clip systeem wordt gebruikt voor dagelijkse applicatie voor kleur, volume en of lengte. De tape is een semi permanente bevestiging, waarbij de applicatie kan blijven zitten gedurende een periode van 2 tot 4 weken. Door de 1 minuut bevestiging voor beide vormen van applicaties is het voor de kapper makkelijk om haar toe te voegen en het zorgt voor instant resultaat.

De herbruikbare ClipTape extensions zijn handige om een betaalbare trendverandering aan te bieden.

Snel en makkelijk
Clip-in voor een dag
Tape voor semi-permanente applicatie
1 Applicatie in 1 minuut
Snel eindresultaat
Hoge kwaliteit
100% echt haar
Herbruikbaar

 

 

BalmainHAIRMAKE-UP

hairMake-up, een handig systeem dat u in staat stelt een verschillende haarstijl op elk moment te creëren. Meer lengte, meer volume en meer kleur in een oogwenk.

De internationale catwalk bepaalt de trends: lang haar dat er gezond en volumineus uitziet. Balmain Hair draagt bij aan deze trend met hairMake-up, haarproducten voor een extreem vrouwelijke look, luxueus golvend of lang haar – bijna alles is mogelijk. De hairMake-up bestaat uit Memory®Hair en is beschikbaar in negen trendy kleurencombinaties, waardoor de gebruiker talloze mogelijkheden heeft. De gepatenteerde Soft Blend Edge creëert een perfecte integratie en onzichtbare toevoeging. Van een funky haarboost met krullen, tot lengte extensions in natuurlijke kleuren, alles sluit perfect aan bij uw eigen haar. Het clip-in systeem is zo simpel, dat het door iedereen gebruikt kan worden. “Any style, any time” is van toepassing op iedereen die Balmain Hair gebruikt!

 


Color Fringe
voor een kleurenboost in uw pony

Color Accents
voor een mooi highlight effect

Complete Extension
voor een volume- en lengteboost

Ga naar boven